Vil du være på forkant med solen?

Vil du være på forkant med solen?

juli 1, 2021 Slået fra Af Admin3

Det har været en lang vinter, og hvis du ikke er den store solariebruger, er du højst sandsynligt blevet ret bleg hen over den mørke vinter. Ønsker du at få muligheden for at få farve og drømme dig væk på ferie, så er selvbruner svaret for dig. Så hvis du ønsker at være på forkant med solen og få lidt farve uden at ty til solarier, kan du læse med her.

Lækker farve på alle tider af året

Du bliver måske lidt skræmt ved tanken om selvbruner, og tænker tilbage på dengang du eksperimenterede med selvbruner og fik en hæslig orange-gul farve, men i dag er teknologien blevet så god, at du ikke kan se forskel på en falsk tan og en rigtig en.

Selvbruner indeholder sukkerstoffet DHA, hvilket reagerer på kroppens øverste hudlag. Det er nemlig der at kroppens aminosyrer er, og DHA reagerer med disse aminosyrer.

This is how you achieve the delicious tan color. But there can be mistakes when you need to apply it, and therefore it is important that you use only the best self-tanner for exactly you and your needs.

Gode råd til den perfekte selvbruner

Når du skal påføre din selvbruner, er der nogle gode råd og guidelines, du bør følge. Selvfølgelig skal du først og fremmest følge anvisningerne på produktet, du har købt, men der er stadig skridt, du ikke skal springe over.

Det første og vigtigste skridt er at skrubbe, da det fjerner dine døde hudceller og efterlader et glat og blødt underlag til din selvbruner.

For at undgå at få mørke plamager, er det ideelt at du fugter huden før brug, da tør hud vil suge farven ekstra godt, og derfor vil de mørke plamager opstå, hvor din hud er tørrest; så husk at bruge fugtighedscreme!

En god idé, når du påfører selvbruneren, er at dele det op i etaper, så du undgår at farve det samme sted to gange, og hvis du er bange for at blive for mørk med første lag, tillader de fleste selvbrunere at du kan blande det op med bodylotion, så farven er mildere.

Med henblik på hvor ofte du skal bruge selvbruner, skal du følge anvisningerne på din selvbruner, men generelt anbefales hver 3-5. dag.

Nu kan du komme på forkant med solen, og allerede nu have en flot og lækker solbrun farve, du kan nyde i solen.