man-2037255_1280

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I foråret og om sommeren er det for mange ikke så svært at tage sig sammen til at komme ud og løbe eller tage en tur på cyklen. Nu er de lune dage (de få der var) for længst bag os, og der er mange, der har sværere og sværere ved hanke op i sig selv og snøre løbeskoene eller trække i cykelbukserne. Når man kommer hjem fra arbejde er det mørkt, og desuden koldt, og det er ikke vejr der indbyder til at man tager ud i det.

Hvis man hører til dem, der har det sådan, men stadig gerne vil have sin daglige eller i hvert fald ugentlige motion er der to muligheder. Enten at melde sig ind i et fitnesscenter, eller investere i en eller flere træningsmaskiner til hjemmebrug. Hvis du har en stor disponibel kælder eller lignende, er det måske muligt, men det er de færreste der har plads til løbebånd, crosstrainere og lignende, og en motionscykel fylder også godt i landskabet.

En af de maskiner som de fleste nok kan finde plads til er en romaskine, og du kan endda få nogle, der mere eller mindre kan klappes sammen og dermed ikke fylder alverden og nærmest kan være under sengen. Det er derfor også en af de bedste maskiner til hjemmetræningen, hvis pladsen er lidt trang. Det er desuden en maskine der giver god træning til musklerne og derfor et rigtig godt supplement til motion på cykel og løb, som der kan være lidt længere mellem.

Du kan finde en guide til valg af romaskiner her

Træning
Author: admin

Get Connected