Tæl skridt og lev længere

Tæl skridt og lev længere

oktober 26, 2016 Slået fra Af admin

Der er næppe mange der er i tvivl om, at det er sundt at bevæge sig så meget som muligt hver dag. Det er de færreste, der har tid til en løbetur dagligt, men der er heldigvis mange andre måder at få motion end ved at løbe. En af måderne til at få bevæget sig, er ganske enkelt at gå en masse. Selvom man har et stillesiddende arbejde, kan man sagtens gå en masse skridt hver eneste dag, hvis man bare tænker lidt over det, og sørger for at bevæge sig.

Minimum 10.000 skridt om dagen

Der har længe været en tommelfingerregel om, at man skal gå 10.000 skridt om dagen. Senere undersøgelser har dog vist, at det slet ikke er nok. Typisk skal man nærmere gå 12.000 skridt, hvis man gerne vil beholde en nogenlunde forbrænding. Det kommer naturligvis meget an på ens andet aktivitetsniveau i løbet af dagen.

Køb en skridttæller eller smartwatch

Hvis du har en iPhone har du også en app der hedder sundhed, i denne kan du se dit aktivitetsniveau. Her kan du se hvor mange skridt du har taget om dagen. Det kræver naturligvis at man har telefonen i lommen og ikke mindst at man hele tiden har telefonen på sig, hvis man vil have et nogenlunde præcist billede.

Det kan derfor være en god ide at købe en skridttæller, men det optimale er at investere i en jawbone eller et smartwatch. Fordelen ved disse er naturligvis, at du hele tiden har dem på, og derfor ikke skal tænke at skulle have det på. Desuden gør det, at man hele tiden kan kigge på håndleddet og se, hvor langt man har gået, hvilket kan motivere en til lige at fået taget de ekstra skridt der skal til, for at man kommer op på sit daglige mål.