Sov nøgen for din sundhed

Sov nøgen for din sundhed

marts 6, 2016 Slået fra Af admin

Der findes mange måder at pleje sin sundhed på. Meget af det handler om den rette og varierede kost, og meget at det handler om at få motion, men som vi også flere gange har beskrevet, så spiller søvn også en vigtig rolle. Der er mange ting du kan gøre, for at sikre at din søvn bliver så god som mulig, den absolut mest enkle ting, er måske også den der virker mest besynderlig.

Det eneste du skal gøre er nemlig at tage alt dit tøj af og droppe, t-shirts og pyjamasbukser. Undersøgelser viser nemlig, at det er langt sundere at sove nøgen, og det er der flere grunde til.

  • Bedre stofskifte: Hvis du holder kroppen varm med tøj, behøver den ikke bruge energi på at holde sig varm og derfor går du glip af forbrænding du ellers slet ikke skal arbejde for.
  • Færre sygdomme i underlivet: Især kvinder kan have gavn af at sove nøgne, da kroppen ånder bedre, hvilket mindsker muligheden risikoen for svamp og infektioner.

Som en bonus siges det også, at det styrker sexlivet at sove nøgen, dette er dog givetvis ikke så medicinsk dokumenteret, det er dog dokumenteret at sex er sundt, så hvis det er en bivirkning, er den værd at tage med.

Hvis du af den ene eller anden grund ikke er tryg ved sove nogen, kan du eksempelvis vælge en natkjole (du kan finde natkjoler her), hvilket stadig holder luftcirkulationen i gang med ikke efterlader dig helt bar. Det kan være du har små børn, der kommer løbende i tide og utide.