Miljø

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Forurenet luft skader

I sidste artikel beskrev vi hvordan dit indeklima kunne påvirke din sundhed, men i denne artikel vil vi fokusere på hvordan miljøet udenfor, kan påvirke din sundhed og hvilke tiltag man kan gøre for at forbedre miljøet. Klimaet udenfor kan såvel, som klimaet indenfor, påvirker din sundhed. Det kan det på flere forskellige måder, men CO2 i atmosfæren skaber et dårligere og mere forurenet miljø. Flere storbyer oplever problemer med dette, i form af forurening fra biler, som skaber en smug i de store byer. Senest har man hørt at der til tider opstår smug i Paris, som en konsekvens af for mange biler i byen. Smug er uren luft, som uundgåeligt bliver indåndet af de mennesker, som befinder sig i den. Dette er et meget konkret eksempel, men bare forhøjet CO2 niveau i luften alene, kan skabe problemer for vores sundhed.

Usundt oliefyr

Skal man gøre luften renere, kan man starte med det man selv kan gøre. Noget som har stor effekt er, hvis man har et oliefyr til at varme sin husstand op med. Dette fyr bruger som bekendt olie til at producere varme med. Når olie bliver afbrændt forurener det en del mere end nogle mere sunde alternativer, som et pillefyr. Med et pillefyr ville man kunne minimere sin udledning af CO2 i luften, når husstanden skal varmes op. Pillefyr bruger piller lavet af træ til, at producere varme med. Afbrænding af træpiller forurener langt mindre end olie og er samtidig også langt mere effektiv, da du får mere varme for pengene. Du kan se mere omkring pillefyr her på siden.

Gør det rigtige

Hvis vi alle tager et initiativ til at gøre noget godt for vores miljø, ville vi også kunne få en renere luft. En renere luft vil også betyde en øget sundhed og en forbedret velvære hos mange mennesker. Det er især dem, som bor inde i de større byer, der bliver påvirket af den urene luft.

Uncategorized
Author: admin

Get Connected