Sådan får du bedst råd til at holde dig sund, som ledig

Sådan får du bedst råd til at holde dig sund, som ledig

juli 13, 2020 Slået fra Af admin

Alle som enten lever eller som har prøvet at leve sundt, ved at det er dyrt og kræver at der er penge til at købe de råvarer og produkter som er sunde for kroppen. Men hvis du i dag allerede lever sundt, vil du så være tilfreds med at skulle gå tilbage til det usunde, hvis du en dag ikke havde penge til at leve sundt?

Skulle man være så uheldig at blive ledig en dag, så begynder man at gå ind i en periode, hvor man ikke har et lige så stort rådighedsbeløb som før – i hvert fald, hvis du ikke er dækket ordentligt. Hvis du ikke har sikret dig selv i mens du har været på arbejdsmarkedet, vil du som ledig modtage kontanthjælp, som er en månedlig støtte fra det offentlige, men som på ingen måde dækker alle de udgifter som en gennemsnitlig dansker her.

Skal du have en chance for at kunne betale dine regninger, og også leve sundt, så skal du som minimum være dækket ind under en a-kasse, så du er berettiget til at modtage dagpenge, fra din a-kasse. dette er et månedligt beløb, som bedre dækker din nuværende indkomst – så du kan leve nogenlunde som du gjorde før. Du kan læse mere om dagpengesatser her.

Har du i dag en høj indkomst, så er dagpengene ikke nok for dig, hvis du gerne vil leve under de standarder som du gør i dag. Her er du nødt til at tilmelde dig en lønsikring, via din a-kasse. En lønsikring sikre, at du med en høj indkomst, kan få dækket en stor del af denne, og få næsten den månedsløn, som du er vant til at få nu. På den måde oplever du ikke et indkomstmæssigt chok, og du kan stadig få lov til at leve sundt, uden at skulle tænke på om der er råd til det hele.

Det handler bare om at sikre sig selv, så man ved kedelige situationer, ikke skal vende alle sine vaner 180 grader lige pludselig.