Pas på din hud, samtidig med at du passer på planeten

Pas på din hud, samtidig med at du passer på planeten

maj 28, 2021 Slået fra Af Admin3

Vores ansigt er vores visitkort til omverdenen. For mange er det vigtigt at pleje huden, ikke mindst i ansigtet, for at præsentere os selv bedst muligt. Både overfor os selv, og for verden omkring os. Samtidig bliver det for flere og flere vigtigt at gøre det på en måde, som sætter mindst muligt aftryk på vores miljø.

Der er mange produkter at vælge imellem

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i de mange muligheder indenfor ansigtspleje. Der er et væld af muligheder. En af de produkter, som er blevet mere og mere populær, for dets naturlige egenskaber er ansigtsolie.

Ansigtsolie har et væld af fordele, og der findes en til enhver hudtype. Olierne indeholder næringsstoffer til huden, kan være med til at indkapsle dem og beskytte huden på en naturlig måde. Og så er ingredienslisten oftest til at overskue.

Fordelene ved ansigtsolier

Forskellige olier, har forskellige egenskaber. Men fælles for dem er at de er drøje i brug. Til forskel fra andre hudplejeprodukter, så er olier ikke tyndet ud med f.eks. vand. Der skal ikke ret meget til hver gang du bruger dem, for at få den ønskede virkning. Oftest kun et par dråber. Olier afgiver og indkapsler vigtige næringsstoffer til huden, og er med til at opretholde dens sundhed og beskytte mod frie radikaler. Frie radikaler ælder os, også vores hud. Ønsker du en smuk hud hele livet, så er det en af de faktorer, du skal være opmærksom på.

Hvad skal jeg tænke på, når jeg køber ansigtsolie?

For det første er der mange forskellige former for ansigtsolier, alle med forskellige egenskaber. Det gælder om at passe den, som er velegnet til netop din hud. Nogle trænger f.eks. hurtigere ind i huden end andre. Bliver din hud hurtigt irriteret, skal du finde en ansigtsolie, som afhjælper rødme og lignende. Det kræver lidt research, men er absolut din tid værd.

For det andet så er det ikke alle ansigtsolier, som er økologiske. Det vil sige at ikke-økologiske olier godt kan indeholde giftstoffer fra f.eks. sprøjtegifte. Hvis du vil være helt sikker på at der ikke er kunstig kemi i din ansigtsolie, så køb en der er økologisk certificeret.

Kom i gang

Hvis du er blevet nysgerrig på ansigtsoliers mange gode egenskaber indenfor hudpleje, så er det blot at få det prøvet af. Køb ansigtsolie her.