Lad ikke corona blive en sovepude

Lad ikke corona blive en sovepude

marts 25, 2020 Slået fra Af admin

Der er ikke nogen tvivl om, at corona virussen har ramt landet hårdt på alle leder og kanter. Hvor stor betydning det får for samfundet, og hvor stor den økonomiske byrde, vi kommer til at stå med bagefter vil være, kan du læse meget mere om andre steder. Men i forhold til vores generelle sundhed, så kan du læse nogle gode råd her.

Meget daglig motion er skåret væk

En af de ting der står rimelig fast, det er, at der er mange der får langt mindre motion i disse dage. For det første så er der mange hundrede tusinde der ikke skal på arbejde, men i stedet arbejder hjemmefra. Cyklede man eksempelvis tidligere 5 km til arbejde, cykler man nu 10 km mindre om dagen.

En anden væsentlig faktor til mindre motion, er at alle sportsklubber og fitnesscentre er lukket. Det er altså slut med at gå til spinning, crossfit, fodbold, styrketræning eller hvad ens træningsfix nu er.

Drop undskyldningerne og let dig

Det er nemt at bruge det som en undskyldning for ikke at lave noget, og sige, at man bare lige sætter træningen på standby, indtil det er drevet over. Jo længere pause du holder, jo sværere er det at komme ordentligt igang igen og jo mere usundt er det også for kroppen. Så i stedet for at finde på undskyldninger for hvorfor du ikke laver noget, så se det som en udfordring og en mulighed.

Der findes nærmest uendelig mange former for træning du kan lave hjemme i dit eget hjem. På Fitnessnord kan du finde masser af udstyr til hjemmetræning. En af de meget effektive ting, og som samtidig hverken koster en formue eller fylder er træningselastikker. Men dem kan kan træne rigtig mange muskelgrupper. Når du først er kommet i gang med dem, vil du nok aldrig kunne forstå hvordan du levede uden.

Når det kommer til cardio, så er det bare at komme ud og nyde det gode vejr. Løb en tur eller hop på cyklen og kør derudaf. Men lad vær med at vælg de overbefolkede steder, hvor mange andre løber.