Juice kur – virker det?

Juice kur – virker det?

juni 10, 2020 Slået fra Af admin

Der findes mange former for kurer, der er mange der virker, og der er mange der ikke gør. Hvis du ønsker et sundt liv, er der ikke nogen hurtige genveje og kure, der kan hjælpe dig til en sund krop der er i balance, den slags kræver en sund livsstil med motion og med en sund og varieret kost.

Dermed ikke sagt, at man ikke en gang imellem kan tage en hurtig kur, hvis man lige skal af med et par kilo af den ene eller anden grund. Her er der virkelig mange alternativer at vælge imellem. Der er 5:2 hvor man faster to dage, der er Palæo hvor kød og grønt er alfa omega og der er LCHF hvor kulhydrater er bandlyst og mange mange flere.

En fjerde ting, og den vi kigger nærmere på her, er juice kure. En af “fordelene” ved en juice kur, er at de typisk er overstået på en uges tid, hvor man efter at have indtaget intet andet end juice i en uge, har overstået sin kur og ofte tabt sig nogle kilo. Det gode ved en juicekur er, at der er mulighed for masser at vitaminer og næring gennem grøntsagerne, og eventuel ved tilsag proteinpulver.

Det er samtidig en kur der er let at gå til. Det eneste det kræver, er at man handler en masse frugt og primært grøntsager ind og så selvfølgelig, at man har en juicer (du kan finde et stort udvalg her). Det man skal huske på, er at følge opskrifter på det. Det hjælper ikke at drikke hvilken som helst juice, da det er essentielt at få fat i noget, der både er nærende og som mætter, men ikke indeholder for meget sukker, som det meste frugtjuice gør.

Der findes et utal af forskellige juicekure, du kan eksempelvis finde denne på iform