Hvad kan familierådgivning gøre for jeres familie?

Hvad kan familierådgivning gøre for jeres familie?

november 12, 2020 Slået fra Af admin

Som familie kan der være mange ting at se til, og bare fordi man er familie, betyder det ikke nødvendigvis, at man altid har det godt sammen, og at man kan snakke med hinanden om alt. Står du som forælder og er i tvivl om, hvorvidt I skal søge hjælp hos en familierådgiver eller ej, så kan du blive meget klogere på, hvad familierådgivning kan gøre for jeres familie ved at læse med her.

Familierådgivning er et trygt sted til at snakke om svære ting

Som barn kan det være svært at gå til sine forældre, hvis man oplever problemer, eller hvis man har det svært, mens det som forælder også kan være svært at åbne samtalen med sit barn, hvis man mærker, at der er problemer bagved facaden.

Har I svært ved at åbne op omkring tingene i hjemmet, og har I brug for professionel hjælp til at skabe et trygt sted til at snakke om svære ting, så kan familierådgivning hjælpe jer med netop det. Igennem samtaleterapi kan I sammen få snakket om de svære ting og de underliggende problemer, så I kan få familielivet på rette spor igen.

Find familierådgivning flere steder i Danmark

Det er altid muligt at få hjælp, og familierådgivning kan heldigvis findes flere steder i Danmark, hvis I tænker, at det er noget for jer. Find både familierådgivning København og Bornhold. I kan altså få hjælp lige gyldigt om I bor I København og Bornholm eller blot et af stederne.

Tager I kontakt, får I både tilbudt samtaler men også værktøjer, som I kan bruge i hjemmet, så I undgår store skænderier og uenigheder. Det er vigtigt, at alle i familien føler sig set og hørt, hvilket familierådgivning kan hjælpe jer med at blive bedre til, så I igen kan samles som en hel og tæt familie.