Mand med baby på skuldrene

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det at få en lille baby er nok en af de største gaver vi mennesker kan give os selv. Det er der nok mange forældre som vil være helt enige i, men mange af dem vil også være enige i, at de små guldklumper tager enormt meget tid. Når man som forældre både skal gå på arbejde, passe børn og passe husholdningen, så er det ikke meget tid til overs. Dette kan gå rigtigt meget ud over ens motion. Der nemlig ikke så meget tid til at tage i fitnesscenteret eller tage til sport. Selvom man måske har tiden, så er man ofte for udmattet. Derfor gælder det i høj grad om at kombinere motion og børnepasning. På den måde får ens baby også motion, selvom han eller hun måske ikke kan bevæge sit frit endnu.

Løb en tur med barnevognen

Det er vigtigt for den lille at han eller hun får noget frisk luft, og denne skal komme via gåture med barnevognen. Uden at det skal være alt for vildt, har man som forældre muligheden for at dyrke lidt motion med sin baby. For imens den lille ligger trygt og rart i barnevognen, kan man passende jogge stille og roligt afsted. I kan finde den passende barnevogn til løbeturene her.

Hyg jer til babysvømning

Svømning er en af de mest effektive måder den lille baby kan lære at få styr over sine egne bevægelser, og så er det på samme tid god motion. Det er måske minimalt hvor meget man selv bevæger sig i det lille bassin, men hvis man er to afsted, kan man jo altid skiftes til at tage et par baner i det store bassin.

Babygymnastik passer fint til hjemmet

Gymnastik til voksne kræver ofte en hel gymnastiksal men for en lille baby, er stuen helt okay. Her kan man have flere gode remedier som hjælper den lille med motorikken og balancen. På den måde har man allerede en sund lille baby helt fra start.

Sundhed
Author: admin

Get Connected