En kvinde holder et kondom.

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sex er en smuk ting for langt de fleste, men for en lille del kan sex gå hen og blive et decideret mareridt. Sex er nemlig utroligt rart, uanset om man dyrker det med en fast partner, eller en man lige har mødt. Men med mindre der er tale om en fast sexpartner, hvis sexhistorik man kender, så er det meget vigtigt at huske kondomet. Der findes et hav af forskellige kønssygdomme derude, og der er ikke dem alle som blot kræver en uges penicillin.

Tag altid et kondom med i byen

Mange unge danskere finder i dag deres sexpartnere i nattelivet. Hver eneste weekend er der mange danskere som tager ud for at have det sjovt, og ud af alle dem er der mange som ikke tager alene med hjem. Derfor er mange af deres sexpartnere fremmede, hvis sexhistorik de ikke kender til. Det er derfor vigtigt, at både mænd og kvinder har kondomer med i byen. Find dine her.

Husk at blive testet

Selvom man altid har kondom på, når man har sex, så kan man aldrig vide sig 100% sikker. Man bør derfor tage turen ned på klinikken for at blive testet. Man afgør selv hvor ofte man vil testes, men hvis man blot har haft ubeskyttet sex én gang, bør man blive testet. Dette er ikke kun for en selv men for alle ens fremtidige sexpartnere. Det er nemlig ikke altid til at vide, hvis man har en kønssygdom. Derfor kan man nå at sprede den mange gange, inden man selv mærker symptomerne.

Pres ikke hinanden til at droppe kondomet

Selvom kondomet er så vigtigt, så er der desværre mange som vælger at droppe det. Det er især mænd som mener at kondomet nedsætter kvaliteten ved samlejet. Men i dette tilfælde bør man aldrig sætte kvalitet over sikkerhed. Man bør derfor aldrig prøve på at overtale ens sexpartner til at droppe kondomet.  

Sundhed
Author: admin

Get Connected