Hold dig i god form – selvom ingen ser dig

Hold dig i god form – selvom ingen ser dig

januar 20, 2021 Slået fra Af Admin3

Har du fået lidt sværere ved at finde motivation til at holder dig i form. Det er koldt udenfor. Du skal ingen steder. Og hvem ser dig overhovedet for tiden?

Det er dog en farlig tankestrøm at ramme ind i. For din træning og din motion handler ikke bare om, at du skal se godt ud, at du skal være stram og muskuløs. Det handler om et sundt helbred – og det har aldrig været med aktuelt. Selvfølgelig er det gode helbred med til at holde virus for døren, men dit psykiske helbred styrkes også.

Hvad skal det hele gøre godt for?

Når vi bruger flere og flere timer indenfor, kan det være svært at se, hvorfor vi skal holde os aktive. Men det er lige netop, når det er svært at se, det er vigtigt at realisere. For det styrker din psykiske sundhed, hvis du holder dig aktiv, og den psykiske sundhed lider i disse tider.

Det er utrolig hårdt at være derhjemme, at være indenfor, ikke at kunne gå ud osv. for rigtig mange mennesker. Det er hårdt at se de samme fire vægge, at se de samme fem mennesker.Det er vigtigt at huske på, hvorfor vi gør det, men lige så vigtigt at huske på, hvad der kan styrke vores helbred. Her kommer motionen ind i billedet.

At få bevæget din krop, svunget med benene, pulsen op at køre osv. løsner op i din krop. Du slipper for at gå og tage dig til nakken, fordi du har spændinger, der irriterer. Du slipper for at føle dig nedtryk, irritere og sur, fordi din krop banker endorfiner og energi ind i dit hoved, når du bevæger dig.

Ingen grund til at slække på kravene til dig selv

Så der er ingen grund til at lade værre med at løbe, cykle, hjemmefitness eller noget fjerde. Der er lige modsat en rigtig god grund til at gøre de her ting. Der er faktisk flere gode grunde. Når samfundet engang åbner op igen, kan man slet ikke se på din krop, at det har være jul, vinter eller nedlukning.

Mangler du lidt øvelser, der kan holde dig ved ilden, så læs mere her. Der finder du mange forskellige øvelser, der hjælper din træning og dit helbred. Det skal ikke være mangel på øvelser, der bliver din undskyldning. Du skal træne. Du skal holde dig ved lige – i sær under en pandemi!