Har Corona perioden været hård ved dig?

Har Corona perioden været hård ved dig?

maj 29, 2020 Slået fra Af admin

Perioden med Corona har varet siden medio marts, og nogle personer er desværre stadig hæmmet af denne virus.

Rigtig mange er tilbage på arbejdspladsen, og har derfor en hverdag oppe af køre, med lidt flere begrænsninger end tidligere. Men det er desværre ikke alle der kan være så heldige at komme tilbage til deres vante dagligdag. Nogle tager det ikke så tungt, men der er nogle som har det rigtig svært ved at skulle være væk fra den hverdag, vi ellers har været vant til.

Rigtig mange har i over 2 måneder siddet derhjemme, uden den helt store kontakt med dem som man ellers har omgås med. Menneskelig kontakt kan være rigtig hårdt at undvære, og på den måde gå os psykisk på – hvis det vare ved over en længere periode.

Sørg derfor for at du får taget kontakt til familie, venner eller bekendte i den her tid – hvis du i det daglige ikke lige få snakket med så mange personer. Det er ganske normalt at man kan gå med nogle frustrationer, men hvis du ikke kan komme ud med dem – kommer det til at gå dig psykisk på over længere tid.

Så uanset hvem du kunne kontakte for at tage en snak, så gør det – inden det begynder at gå dig på. Husk vi må godt være sammen i små grupper. Du skal derfor ikke tøve med at invitere nogen på besøg, eller mødes et sted i byen. Bare undgå krammet, så skal det hele nok gå.

Er du nået derud, hvor du begynder at blive deprimeret, og har svært ved at kunne igennem dagen – rent psykisk. Så er det her du skal tage fat i en psykolog, som kan vejlede og guide dig i, hvordan du kommer bedst igennem i hverdag – eller hvordan du får taget kontakt til andre. For du ikke gjort noget ved det, kan det gå ud over din psykiske sundhed – som vil være rigtig svær at komme ud af igen. Bor du i Århus, så ligger der en rigtig god psykolog her.