Guide: Sådan får du sundt og lækkert hår

Guide: Sådan får du sundt og lækkert hår

juni 16, 2021 Slået fra Af Admin3

Do you also dream of healthy and gorgeous hair? Especially here in the summer heat, where the hair may not always get the moisture it needs? Then it might be really good to follow some of these tips you get in the article here. Read on and learn more about how you can easily get healthy and gorgeous hair.

Det starter ved rødderne

Selvom mange kun bekymrer sig om spidserne i håret, starter det sunde og lækre hår faktisk oppe i hårbunden. Det kan for eksempel være, at du har tør hovedbund eller skæl i håret, som gør, at det ikke ser særligt sundt eller lækkert ud. Der kan være stor forskel på, hvordan tør hovedbund og skæl ser ud. Ved en tør hovedbund ses skællene som hvide og tørre, hvor man ved faktisk skæl har mere gulligt og fedtet skæl. Samtidig sidder de hvide skæl fra en tør hovedbund ikke så godt fast i hårbunden, og derfor kan de nemmere drysse af hovedbunden og ned i håret. Heldigvis kan både en tør hovedbund og skæl behandles, så du kan få lækkert og sundt hår. På linket her kan du få hjælp til tør hovedbund, da det faktisk ofte er det, folk døjer med.

Glem ikke de gode vitaminer

Når vi snakker om, at sundhed og lækkerhed starter indefra, skal man selvfølgelig også have de rigtige vitaminer og mineraler i kroppen, som kan styrke hårets sundhed og lækkerhed. En god start er selvfølgelig at spise sundt og varieret. Gerne med madvarer som æg, nødder, gulerødder, tomater og linser, som alle indeholder ingredienser, som er rigtig gode for sundt og lækkert hår. Du kan også tilføje nogle vitaminpiller, som er lavet netop til at gøre ens hår mere sundt, stærkt og lækkert. Dem kan man få næsten i alle velassorterede supermarkeder, så det er bare at komme derud og finde dem, du godt kan lide. Så skal du nok få lækkert og sundt hår på ingen tid.

Gode produkter med fugt i

Selvfølgelig kan du også hjælpe det sunde og lækre hår på vej med nogle gode produkter med masser af fugt i sig. Fugt er nemlig kernen til sundt og lækkert hår. Her kan du for eksempel tage en oliekur til dit hår, som skal give håret en masse lækker fugt på ingen tid. Det er både nemt og effektivt, så du hurtigt kan få sundt og lækkert hår.