shutterstock_499266709

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste der har prøvet det, kan nok blive enige om, at sex er dejligt, og at sex også kan være sjovt. Det er nok også de færreste af os, der har lyst til at skulle undvære sex. Alligevel er det måske ikke alle, der ved hvor stor en rolle sex rent faktisk spiller, når det kommer til vores generelle sundhed. Der er nemlig mange undersøgelser der viser, at et godt sexliv hænger meget sammen med et sundt liv, både fysisk og ikke mindst psykisk.

Jo sundere man er – jo bedre sex

At være i god form og være sund er ikke noget krav for at dyrke sex, og det er heller ikke en betingelser for at der skal være tale om god sex. Alligevel viser flere undersøgelser, at jo sundere man er, jo større chance er der også for, at man har et godt og ikke mindst tilfredstillende sexliv. Det menes at sexlysten stiger, hvis man er sund, i forhold til hvis man lever et usundt liv, og ikke har styr på sundheden. Desuden kan det for mænd give rejsningsproblemer, hvis man er meget usund, dette er dog en helt anden snak.

Sex skal ikke presses ind i forholdet

Selvom et godt sexliv er godt for sundheden og ikke mindst for parforholdet, så er det ikke noget, man bør presse ind. Det er helt i orden at gå perioder uden at være så meget fysisk sammen. Det kan være, at der lige er kommet børn, der fylder i soveværelset, eller man er lidt mere forældre end mand og kone i en periode, det vigtigste er, at man husker at komme op på hesten igen – så at sige.

Pift sexlivet lidt op

Der er nogen der taler åbent om hjælpemidler i soveværelset, men de fleste holder det for sig selv. Undersøgelser viser, at godt halvdelen af den sexuelt aktive dele af befolkningen bruger sexlegetøj af den ene eller anden form. Der er intet galt med at eksperimentere lidt i soveværelset, og det kan være med til at give jer endnu mere mod på at fordrive tiden i soveværelseret. Den eneste “regel” er, at begge parter skal have lyst til at eksperimentere.

 

Sundhed
Author: admin

Get Connected