Er det sundt for sjælen at leve i et dødsbo?

Er det sundt for sjælen at leve i et dødsbo?

februar 28, 2020 Slået fra Af admin

Mange personer er nervøse og utrygge ved at bo i et dødsbo. Man kan have det dårligt ved at gøre det da man ved at en anden person er død i den bolig og dermed siger rygtet at sjælen stadig bor i hjemmet.

Men hvad med sundheden? Er det sundt for sjælen at bo i et dødsbo og er det sundt for dit generelle helbred?

Hvorvidt det er sundt for din sjæl at bo i et dødsbo, kan det variere meget fra person til person. Nogle vil kunne have det fint med det og andre vil have det rigtig svært med det.

Men hvad angår din generelle sundhed er der intet at komme efter. Du kan sagtens bo i et dødsbo uden at der er noget der påvirker dit helbred. Derfor er det ikke det du skal bekymre dig om. Hvis du er typen der sagtens rent mentalt kan ”overleve” at bo i et dødsbo, så er det helt fint for dig at gøre det. Det eneste du måske skal overveje, er at det oftest er en gammel bolig og derfor kan der være ting som ikke lever op til den rette standard hvad angår f.eks. isolering og derfor bør du måske overveje hvis du køber et dødsbo at lave nogle små renoveringer. Oftest er dødsbo også billige boliger, både fordi det er gamle boliger og fordi folk har en generel tendens til ikke at ville bo i et dødsbo og derfor kan du sagtens spare nogle penge på at købe et dødsbo.

Det vil give dig ekstra midler til at renovere boligen og bruge ekstra penge på at gøre det indvendige meget pænere og dermed kan det være svært at se eller overhovedet vide om det er et dødsbo eller det bare er et almindeligt hjem hvor ingen personer er døde.