Du får bedre søvn med en kugledyne

Du får bedre søvn med en kugledyne

juni 6, 2021 Slået fra Af Admin3

Søvn og tid i din seng er en stor del af dit liv. Faktisk bruger de fleste omkring en tredjedel af livet på at sove. Det siger sig selv, at søvn dermed er vigtigt. Men ikke alle får de syv til otte timers søvn som anbefales. Med en kugledyne får du bedre søvn og dermed mere overskud til hverdagen.

En kugledyne

En kugledyne er en dyne, der er fyldt med lydsvage plastikkugler. Kuglerne er tænkt til at skulle stimulere muskler og led via punktvise tryk på kroppen. En virkelig behagelig ting. Generelt er kugledyner anerkendt, også af lægevidenskaben, for at have en virkning. Mange anbefaler også en kugledyne til folk med angst, autisme, ADHD og lignende lidelser. En kugledyne giver ro og en behagelig følelse, og en kugledyne kan hjælpe dig til at få et søvnforløb, der ikke bliver afbrudt.

Søvnbesvær

Lider du af søvnbesvær eller er du blot interesseret at forebygge søvnbesvær, så er det oplagt at anskaffe dig en kugledyne. For manglende søvn kan have stor indflydelse på dit helbred. Kroppen har brug for søvn. Uden nok søvn har du større risiko for blandt andet hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, overvægt og også stress og stressrelateret sygdomme.

Mange forstyrrelser

I en moderne verden er der meget, der kan forstyrre din søvn. Telefoner, computere og TV er for mange hele tiden indenfor rækkevidde, og forstyrrer manges søvn. Blandt andet fordi det blå lys fra skærmene forhindrer kroppen i at producerer melatonin, der regulerer søvnen. Men også fordi mange hele tiden har behov for at checke mails og sociale medier.
En kugledyne kan også hjælpe også de forstyrrelser og give dig mere ro.

Også mod smerter og uro

En kugledyne bruges også af mange med uro i benene, og dermed søvnbesvær. Begrebet rastløse ben, kan ofte afhjælpes af en kugledyne. Men også mod smerter i muskler og led kan en kugledyne have en virkelig stor effekt.

Til børn

Det er ikke kun voksne, der kan få glæde af en kugledyne. Selv helt små børn kan dæmpe deres uro ved at sove med en kugledyne. Virkelig noget der kan være til glæde for hele familien, så også forældrene kan få søvn.

Vågn frisk

Your sleep gets deeper and heavier with a ball quilt. The body is stimulated and relaxes. You just sleep better and with a better sleep you also wake up more fresh and ready for the day’s challenges. You get more profit from having a ball quilt, your self-confidence and your well-being get bigger and better.