Skærmbillede 2016-09-02 kl. 15.57.06

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvordan dit hjem er indrettet, siger meget om, hvem du er som person. Et ryddeligt hjem indikerer fysisk og mentalt overskud, hvor et rodet hjem indikerer det modsatte. Ved at se på de møbler, du har indrettet dit hjem, er det faktisk muligt at sige mere om dig, end du umiddelbart skulle tro. Hvis du nogensinde set ‘Kender du typen?’, der produceres af DR, så vil du vide, at hjemmet faktisk siger rigtig meget om, hvem du er som person.

 

rod-i-hjemmet

Rod i hjemmet indikerer rod i livet

Hvis du bor i et hjem, der roder, så er der stor sandsynlighed for, at du ikke har styr på tingene. Vores mentale helbred påvirkes nemlig i høj grad af de omgivelser, vi befinder os i — men også omvendt. Det er med andre ord en ond, selvforstærkende cirkel, hvis vi bor i en rodebunke. Selvom det måske synes som en vanskelig og uoverskuelig opgave, så vil du hurtigt opleve, at dit humør forbedres markant, hvis der bliver holdt orden i dit hjem.

 

Skærmbillede 2017-01-27 kl. 10.23.13

Et rent hjem betyder overskud

Hvis du gerne vil have mere mentalt overskud, så bliver du nødt til at bo i et ryddeligt hjem. Det viser flere undersøgelser. Og det får du kun på én måde; hvis du implementerer det som en aktiv del af din hverdag. Når du har taget noget frem, så skal du sætte det på plads igen. Samtidig skal du gøre rent én gang om ugen, hvis du vil undgå, at der kommer til at rode.

 

Omgiv dig med ting, du synes er flotte

Dine omgivelser har, som vi skrev tidligere, stor indflydelse på, hvordan dit mentale velbefindende udarter sig. Derfor bør du også omgive dig med ting, du synes, er flotte. Er du til designmøbler som HAY, Børge Mogensen, Kai Kristiansen eller andre designere, så kan du altså vinde et par gode point på det mentale plan, hvis du vælger at indrette dit hjem med disse møbler.

Sundhed
Author: admin

Get Connected