Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Danmark har udskiftet de traditionelle supermarkeder ud med dem som er online. Der er nemlig mange fordele ved at handle mad over nettet. Mere end 23 % af danskerne gør allerede nu deres indkøb af dagligvarer over nettet. Hvis dette fortsætter, så vil vi se mange traditionelle butikker lukke og slukke de kommende år.

Hvorfor dør de fysiske supermarkeder?

I dagens Danmark, hvor tid er en underskudsting, så er dagligvareindkøb og madlavning nogle tidstyve. Det skal derfor være nemt. Specielt det at købe ind er noget man forbinder med stress i en travlt hverdag, hvor karriere, studier, venner, sundhed og hobby skal tilgodeses. Af den årsag er det lettere at gøre dagligvareindkøbene i der hjemme med 25 click og få varerne fragtet til døren dagen efter.

Hvilken mad købes på nettet i Danmark?

Når vi kigger nærmere på madleverandørerne, så er især færdigpakket aftensmad blevet trend. Allerførst indtog grønt- og kasser med frugt markedet, men de seneste år er sampakkede måltidskasser blevet en tendens. Med disse får du sendt madvarer til 1 uge – Én madret per dag. derved minimerer vi madspild, fordi man ikke ligger inde med 7 løg eller andet.

En mindre tendens vi ser i markedet er halvlavet aftensmad, som sælges i ovnfaste fade, som kun skal varmes. Der er dog en begrænsning på leverancen i landet fra det køkken, hvor det er blevet pakket, på grund af fødevarelovgivningen. Men vi tiljulber det. Specielt nytårsmaden er populær.

Og så har danskerne også taget Davli, Irma.dk og alle de andre til sig. De digitale supermarkeder har stadig plads til at gøre tingene bedre. Branchen er stadig ung, men vi danskere er bedøvende, for de indlysende fordele har for længst overhalet generne. Den øgede interesse betyder også at transportomkostningerne minimeres og derfor kan fragtomkostninger ikke være en grund til ikke at shoppe ind hos de digitale dagligvarebutikker.

Sidst men ikke mindst er levering af buffet til fest også gået hen og blevet en landeplage. Vi gider ikke besværet og vi har efter finanskrisens er ovre, fået flere penge mellem hænderne.

Det store sortiment og små spændende nicher

Uanset om du er på kur, er glutenfri, økofreak eller noget helt andet, så kan du finde det hos de mange udbydere af måltidskasser og online supermarkeder. Find det udbud, som passer til dine ønsker. Og sortimenterne bliver større og større. De digitale butikker er jo ikke begrænset på samme måde af plads, som et fysisk supermarked. Mulighederne er med andre ord endeløse.

KostSundhed
Author: admin

Get Connected