Derfor skal i købe en trampolin

Derfor skal i købe en trampolin

april 24, 2020 Slået fra Af admin

Trampoliner har haft et helt gigantiske vækst i de danske villahaver over de sidste år. Der er ikke meget der tyder på, at denne tendens kommer til at stoppe, og der er stadig fuld gang i salget. Der er mange prædikater bundet til trampoliner, ikke mindst at de er farlige, og at der sker mange ulykker på dem. Dette er naturligvis ikke usandt. En af grundene til at der sker så mange ulykker, er  dog også, at de er gås udbredte og at der bliver brugt så mange timer på dem. En anden grund er naturligvis, at man ikke passer godt nok på, og ikke lærer sine børn godt nok om hvordan man bruger dem.

Gode grunde til at købe en trampolin

Det betyder dog ikke, at man skal lade vær. For hvis man blot bruger en trampolin, som det er meningen, og ikke er for mange på den af gangen, så er det ikke farligere end så meget andet. Til gengæld er trampolinen god i forhold til mange ting. For det første er det rigtig god motion for både børn og voksne.

At hoppe i trampolin er sjovt, om man er 5, 15 eller 35. Det er god motion, hvor man får brugt kroppen uden at blive forpustet som hvis man løber af sted. Det er samtidig rigtig godt for motorikken hos mindre børn. Dog skal ma huske på, at motorikken på børn under 3 år ofte ikke er god nok til at de bør hoppe på trampoliner, da der er god risiko for at de ikke kan holde balancen når de hopper, og derfor kan komme til skade.

Endelig er der naturligvis hele underholdningsværdien i en trampolin, og dine børn vil elske dig for at have købt en.