Der findes en sportsgren for alle – sådan finder du din

Der findes en sportsgren for alle – sådan finder du din

november 19, 2020 Slået fra Af Admin3

Har du også været igennem det, som føltes som alle sportsgrene? Men du har endnu ikke fundet en, som passer til din træningsstil, humør eller hverdag? Bare rolig, du har sikkert bare ikke fundet den form for sport, som du kommer til at elske i fremtiden.

I artiklen her giver vi dig nogle bud på, hvad der kan blive din kommende sportsgren. Det anbefales også, at du prøver lidt af hvert, så du finder noget, du stadig kan lide efter et par gange. Find inspiration her, hvis du har lyst til endnu mere inspiration til en ny sportsgren, du kan prøve. Det er slet ikke så svært.

Er du introvert eller ekstrovert?

Elsker du at sidde i dit eget selskab med en god bog eller med et projekt, du kan være helt fordybet i? Eller er du mere til at mødes med en gruppe venner på en bar og bare snakke om verdenssituationen?

Hvis du er introvert dræner det dig sikkert, at være sammen med mennesker en hel dag, og så skal din træning selvfølgelig ikke dræne dig mere. Hvis du modsat er ekstrovert giver mennesker dig sikkert mere energi, og så skal træningen selvfølgelig være fyldt med spændende mennesker, som kan gøre din sport endnu federe.

Uanset om du er introvert eller ekstrovert, kan din personlighed virkelig påvirke, om dit valg af sportsgren er noget for dig eller ej.

Hvis du er introvert

Hvis du er introvert kan sportsgrene, hvor man står i sine egne tanker og nyder sporten være det rigtige for dig. Har du prøvet at fordybe dig i løbeplaner, lange gåture, fitness, yoga, pilates eller noget andet, hvor du kan være alene om træningen?

Hvis du ikke bliver tvunget til at være sammen med andre mennesker under din træning, kan det være løsningen for en introvert, som har brug for at træningen skal være alenetid.

Hvis du er ekstrovert

Er du modsat en ekstrovert, som elsker at have mennesker omkring sig, kan det modsat være sportsgrene, hvor man er på hold, som kan være vejen frem. Har du for eksempel prøvet at begive dig ud i tennis, fodbold, basketball, gymnastik, dans eller andet, hvor det kræver menneskelig kontakt og samtaler for at udføre træningen korrekt og fyldestgørende? Her kan menneskerne omkring dig nemlig give dig energi og være grunden til, at du tager til træning i stedet for at blive hjemme.