Bliver man lykkelig sund, af designermøbler

Bliver man lykkelig sund, af designermøbler

juni 29, 2020 Slået fra Af admin

Der er mange som ville mene at man vil blive meget lykkeligere, hvis man har designermøbler stående i sit hus, fremfor almindelige varehus møbler. Når man er lykkelig, har man naturligvis også et meget sundere liv, rent psykisk. Men bliver man virkelig et lykkeligere og dermed sundere menneske af at have et eller flere designermøbler stående i sit hjem?

Kan prisen gøre en lykkelig?

Det kan ikke komme bag på mange, at designermøbler er nogle møbler som koster lidt mere, end de almindelige varehusmøbler gør – især fra ny af. Men kan det være tanken om at prisen har været højere, end møblerne hos din nabo eller vennepar?

Der er helt sikkert nogen som bliver tilfredsstillet, ved at vide at de har nogle møbler, som er dyre end andres – og på den måde kan man måske finde en større lykke indeni. Der er nok ingen tvivl om, at folk kun bliver lykkeligere på dette punkt, hvis det er designermøbler som de gerne vil have.

Er det kvaliteten?

Jo mere der er tænkt over det enkelte design, desto bedre holdbarhed og kvalitet ser vi også at det færdigproduceret møbel har. Designermøbler er derfor en gruppe møbler som især har en god kvalitet, og er også møbler som vi ser blive brugt, efter rigtig mange år.

Er du af typen som gerne vil kunne stille et møbel, og have det stående i mange år fremadrettet – så er designermøbler måske noget som gør dig end smule mere lykkeligere. Så slipper du for at skulle udskifte møbler indimellem, efter en halv snes år.

Er det måske klimavenligheden der gør en lykkelig?

Klimaet er naturligvis meget oppe i tiden, og det er der god grund til. Hvis vi skal redde naturen, så er det nu vi skal handle. Designermøbler er som sagt møbler som kan holde i rigtig mange år, og er derfor noget som både kan sælge og købe brugt. I og med at vi undgår at vi skal ud og købe nye møbler hver gang, er vi også med til at genbruge vores materielle ting – og på den måde sætter en stopper for overproduktion af billige møbler.

Er du klima forkæmper, kunne designermøbler måske gøre dig en smule lykkeligere på dette punkt.