Benyt dig af mindfulness for afstresning af sind og krop

Benyt dig af mindfulness for afstresning af sind og krop

juli 3, 2021 Slået fra Af Admin3

Do you take care of yourself in a loving way. In an everyday life that for many people can be hectic, one can often forget to take care of oneself. It is important to remember that in order to be something for others, it is appropriate to take care of oneself as well. By using mindfulness, you can relieve stress both mentally and physically, as the mind and body are indispensable.

Husk dig selv i dit liv

Med et mindfulness kursus mindfulness København lærer du teknikker til at mestre dit sind for ophobning af tanker som kan fylde meget i hverdagen. Det kan være med til at trætte dig på uhensigtsmæssigt, som kan gøre at du har svært ved at mærke dig selv, men også mangler overskud. Heraf kan beslutninger og valg hæmme dit liv i en forkert retning.

Et sundt liv

Et liv i balance med sig selv er oftest grobund for et godt liv. Sundhed er mange ting bl.a. kost og motion, men kan ikke stå alene, da sindet hænger sammen med kroppen. Sindet påvirker nemlig kroppen både positivt og negativt alt afhængigt om dine tanker er positive eller negative, så det er vigtigt at kunne mestrer sine tanker positivt til gavn for en selv, men også ens udvikling.

At se livet som læring

Forudsætningen for at bevare et positivt sind er at se livet som læring. Vi alle går igennem livet med både gode og dårlige oplevelser. Oftest er de dårlige oplevelser forbundet med læring til det bedre. Heraf er det vigtigt at kunne bevare et positivt mindset trods modgang, men også finde mening i det skete, trods det kan være yderst smertefuldt.

Hvorfor benytte sig af et mindfulness kursus?

At melde sig til et kursus gør at du slipper hverdagen og afsætter tid til dig selv. Heraf bliver du nemlig ikke forstyrret, hvilket for nogen virker bedst. Dertil er du sammen med ligesindede, hvilket også kan være berigende, idet man heraf kan tale med nogen om ens oplevelser. Et kærligt pusterum hvor du også afhjælpes af en professionel lærer til at finde ind i dig selv med givtige teknikker. Teknikker som kan gøre, at du finder vej til roen inde i dig. Så at investerer tid til selvkærlighed vil oftest fremme et mere fredfyldt og harmonisk liv i værdier, som er væsentlige for dig og dit liv.